Toimitus- ja takuuehdot

Tilaaminen

Tilaukset tehdään Karhian verkkokaupasta. Saat tilauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli et jostain syystä saa tilausvahvistusta, ilmoita siitä asiakaspalveluumme customerservice@karhia.com

Mikäli olet alle 18-vuotias, sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Maksaminen

Voit maksaa ostoksesi Klarna Laskulla tai Klarna Osamaksulla.

Toimitus

Postitamme tilauksesi mahdollisimman pian sen jälkeen kun tilaus on rekisteröitynyt verkkokauppaamme. Mikäli toimituspäiväennuste, jonka olemme verkkosivuillamme tilauksesi yhteydessä ilmoittaneet muttuu oleellisesti, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostilla mahdollisimman nopeasti.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 päivän aika lasketaan alkaen toimituspäivästä, jolloin tuote postitetaan sinulle ja päättyen päivään, jolloin tuote jätetään postille takaisin kuljetettavaksi.

Palautettava tuote ja pakkaus on oltava alkuperäiskunnossa ja tuote käyttämätön. Ostaja vastaa lain mukaan arvonalentumisesta, jos tuote on otettu käyttöön. Esimerkiksi Karhia Pro -trimmerin osalta veloitetaan nypintämattopaketin ja nypintätassujen uusimisesta 49 €, mikäli tuotetta on käytetty.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä customerservice@karhia.com ja lähetämme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Mikäli paketti tai sen sisältö on vahingoittunut kuljetuksessa, tee siitä ilmoitus postille jo vastaanottaessasi paketin, jolloin Posti on velvollinen korvaamaan vahingon. Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia uuden tuotteen lähettämisen.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on 1 vuoden takuu, ellei toisin mainita. Takuu myönnetään yksityishenkilöille ja yrityskäyttäjille, poislukien vuokraustoiminta. Takuu ei kata kuluvia osia tai normaalista kulumisesta aiheutuneita vaurioita. Esimerkiksi Karhia Pro -trimmerin kuluvat osat on lueteltu käyttöohjeissa.