Yritys

Karhia Innovations Oy
2721705-8
Kaakelikaari 2A, 01720 Vantaa
p. +358405821144
customerservice@karhia.com

Karhia Innovations Oy myy tuotteita täysi-ikäisille yksityis- ja yrityshenkilöille Suomeen ja ulkomaille, poislukien Amerikan Yhdysvallat. Tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään Karhian verkkokaupasta. Saat tilauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli et jostain syystä saa tilausvahvistusta, ilmoita siitä asiakaspalveluumme customerservice@karhia.com
Tilauksen käsittelyaika on 1 – 2 arkipäivää.

Mikäli olet alle 18-vuotias, sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Maksaminen

Asiakas maksaa tuotteen verkkokaupassa tilaamisen yhteydessä. Maksamisen voi suorittaa verkkomaksuna, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Lisätietoa täältä.

Toimitus

Kotimaan paketit kulkevat Postin kautta. Toimitusaikamme Suomeen on 5 – 10 päivää.
Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita. Mikäli tilauksen käsittely viivästyy, ilmoitamme asiakkaalle uuden arvioidun toimitusajan kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen. Huomioithan, että me emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty. Arvioidut toimitusajat ja –kustannukset ovat esitettynä yllä. Mikäli tilauksen käsittely viivästyy, ilmoitamme asiakkaalle uuden arvioidun toimitusajan kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

HUOM! Mikäli teet tilauksen EU:n ulkopuolisesta maasta, veloitetaan sinulta ainoastaan tuotteen hinta ja toimitusmaksu. Mahdolliset muut maksut, kuten verot ja tullit ovat sinun vastuullasi. Kyseisten maksujen maksamista saatetaan edellyttää, jotta saat tuotteesi tulliviranomaiselta. Otathan yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen saadaksesi lisätietoa.

Ulkomaille paketit lähtevät DHL Express-palvelulla. Toimitusaika n. 3 – 10 arkipäivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Kaikilla tuotteillamme on 1 vuoden takuu, ellei toisin mainita. Takuu myönnetään yksityishenkilöille ja yrityskäyttäjille, poislukien vuokraustoiminta. Takuu ei kata kuluvia osia tai normaalista kulumisesta aiheutuneita vaurioita. Kuluvia osia ovat nypintämatto,- ja tassut. Takuu ei rajoita kuluttajansuojalain mukaista myyjän vastuuta, jos tuotteessa on virhe.

Takuuasiat ja virheilmoitukset käsitellään aina yksilöllisesti. Pelkkä valokuva virheestä, tai suullinen selostus virheestä harvoin korvaa virheellisen tuotteen näkemistä luonnossa.

Tästä syystä ota epäselvissä tapauksissa aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +358405821144 tai sähköpostitse customerservice@karhia.com. Saat ohjeet, miten edetä.

Takuukysymyksissä ja virheellisiksi ilmoitetuissa tuotteissa ensisijaisesti korjataan virheellinen tuote. Mikäli korjaaminen ei ole mahdollista on asiakkaalla mahdollisuus saada uusi tuote tilalle.

 

Jos päädyt palauttamaan tuotteen, kyseessä on kaupan purku.

Karhialla on 30 päivän palautusoikeus. 30 päivän aika lasketaan alkaen toimituspäivästä, jolloin tuote postitetaan sinulle ja päättyen päivään, jolloin tuote jätetään postille takaisin kuljetettavaksi. Palautettava tuote ja pakkaus on oltava alkuperäiskunnossa ja tuote käyttämätön.

Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti. Palautuksen käsittelyyn ja rahan siirtoon kuluu yleensä noin 10–20 arkipäivää.

Täytä lomake tästä ja liitä se palautuksen mukaan.

Ongelmatilanteet

Mikäli paketti tai sen sisältö on vahingoittunut kuljetuksessa, tee siitä ilmoitus postille jo vastaanottaessasi paketin, jolloin Posti on velvollinen korvaamaan vahingon. Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia uuden tuotteen lähettämisen.

Käytetyn laitteen palautus

Käytetyn laitteen palautuksesta sovitaan Karhian asiakaspalvelun kanssa, ennen palautusta.

Ostaja vastaa lain mukaan arvonalentumisesta, jos tuote on otettu käyttöön. Esimerkiksi Karhia Pro -trimmerin osalta veloitetaan nypintämattopaketin ja nypintätassujen uusimisesta 65 €, mikäli tuotetta on käytetty. Lisäksi asiakas maksaa postikulut palautuksen osalta.

Kakkoslaadun tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Täytä lomake tästä ja liitä se palautuksen mukaan.

Huom! Lähetä vain viallinen osa.

Karhia Innovations Oy
Kaakelikaari 2A, 3krs.
01720 Vantaa

Ota yhteyttä:
customerservice@karhia.com
+358405821144

Postin palautustunnus: 649635