Sormiesi uusi paras kaveri.

Karhia Pro -trimmeri toimii kuten trimmaajan sormet, mutta huomattavasti nopeammin ja väsymättä. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Jos karva ei ole valmis irtoamaan, se luistaa katkeamatta irti kahden pehmeän pinnan – kumisen nypintätassun ja pyörivän maton – välistä.

Hyödyt

Pienempi rasitus sormille

Pienempi rasitus sormille

Nopeampi trimmaus

Nopeampi trimmaus

Karvat siististi talteen

Karvat siististi talteen

Siisti ja terve koira - koko ajan

Siisti ja terve koira - koko ajan

Ominaisuudet

Laatu

Karhia Pro on kotimaisen hienomekaanisen suunnittelutyön taidonnäyte. Valmistettu parhaista mahdollisista komponenteista, jotka vastaavat ammattikäyttäjän vaativia tarpeita.

Kestävyys

Karhia Pro on suunniteltu kestämään säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä. Väsymätön, kellontarkka koneisto on valmistettu maailman kestävimmästä lentokonealumiinista.

Säädettävyys

Trimmerin kammassa on korkeussäätö, jota säädetään turkin pituuden mukaan. Lisäksi nypintävoimakkuutta voidaan säätää eri turkkityypeille ja koiran herkkyydelle sopivaksi.

Välisäiliö

Trimmerin ja imurin väliin kiinnitettävä välisäiliö kerää karvat siististi talteen ja estää imurin pölypussia täyttymästä. Välisäiliö helpottaa myös oikeiden karvanpituus- ja voimakkuussäätöjen löytämistä, kun näet miten karva lähtee irtoamaan.

Nypintätassut

Karhia Pro -trimmeriin on saatavilla kaksi erilaista nypintätassua, jolla varmistetaan paras mahdollinen toimivuus erilaisille turkeille.

Käyttöikä ja -kustannukset

Karhian Pron käyttöikään ja käyttökustannuksiin vaikuttaa erityisesti se, kuinka usein ja minkälaisia koiria laitteella trimmataan. Pitkän käyttöiän varmistat laitteen oikeaoppisella käytöllä, säännöllisillä, helpoilla huoltotoimenpiteillä ja käyttämällä alkuperäisiä Karhia-varaosia.

Karhia Pro -trimmeriä voidaan käyttää keskimäärin noin 700 tuntia ennen kuin se tulee huollattaa Karhia Service -huollossa.

Nypintätassut ja nypintämatot ovat kuluvia osia. Kuluvien osien arvioitu vaihtoaika normaalissa käytössä, kun laitetta käytetään ja huolletaan ohjeiden mukaisesti, on esitetty alla:

  • Nypintätassu 3 tuntia
  • Nypintämatto 100 tuntia

Huomautus. Muun muassa trimmattavien koirien turkin tyypistä ja käytettävästä nypintävoimakkuudesta riippuen voit joutua vaihtamaan kuluvia osia tai huollattamaan laitteen Karhia Service -huollossa ennen arvioitua keskimääräistä aikaa.

Kustannus per trimmaus

Kustannuksessa alle 2 € per trimmaus on huomioitu laitteen käyttötunnit 700 h (laitteen arvioitu käyttöikä ensimmäiseen huoltoon asti), käyttöaika 45 min/trimmaus, trimmerin hankintahinta sekä tarvittavat nypintätassut ja nypintämatot 700 käyttötunnin ajalle. Kustannus on keskiarvo, kun laitetta käytetään normaalissa käytössä käyttöohjeiden mukaan. Lopullinen käyttökustannus voi olla huomattavasti alempi tai korkeampi muun muassa trimmauksen useudesta ja trimmattavien turkkien tyypistä riippuen. Kustannukset laskettu arvonlisäverollisin (24 %) ohjevähittäishinnoin.

Karhia Pro -trimmerin soveltuvuus eri koiraroduille

Olemme trimmanneet Karhia Pro -trimmerillä satoja koiria omissa trimmaustesteissämme. Lue lisää trimmerin soveltuvuudesta eri koiraroduille:

 

Rajoitettu erä nyt saatavilla

Täydellinen setti trimmauksen aloittamiseen Karhia Prolla.

Toimitusaika tällä hetkellä:

Suomi: 2-5 päivää

Muut Pohjoismaat: 4-6 päivää

Muu Eurooppa: 4-8 päivää

Muu maailma: 7-15 päivää

Hot

KarhiaPro Groomer’s Kit

Täydellinen setti trimmauksen aloittamiseen Karhia Pro-trimmerillä.

Myyntipakkauksen sisältö:
Karhia Pro -trimmeri (sis. Muuntajan ja imuletkun)
Stripping Tube -välisäiliö
Stripping Paw nypintätassupakkaus x 2 (sis. 3 tassua per pakkaus)

699,00 sis. alv. 24%

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

tuotetunnus (SKU) SKU1
Paino 2.7 kg
Mitat 27.5 x 41 x 18 cm