Sormiesi uusi paras kaveri

Maailman ensimmäinen nyppivä trimmeri

Karhia Pro -trimmeri toimii kuten trimmaajan sormet, mutta huomattavasti nopeammin ja väsymättä. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Jos karva ei ole valmis irtoamaan, se luistaa katkeamatta irti kahden pehmeän pinnan – kumisen nypintätassun ja pyörivän maton – välistä.

Hyödyt

Pienempi rasitus sormille

Pienempi rasitus sormille

Nopeampi trimmaus

Nopeampi trimmaus

Karvat siististi talteen

Karvat siististi talteen

Siisti ja terve koira - koko ajan

Siisti ja terve koira - koko ajan

Kuinka se toimii?

Usein kysytyt kysymykset

Miten maailman ensimmäinen nyppivä trimmeri oikein toimii? Katkaiseeko se karvaa? Onko jälki tasaista? Näihin meille useimmin esitettyihin kysymyksiin haimme vastauksia, kun mäyräkoira Nana kävi meillä trimmauksessa.  Turkki trimmattiin Karhialla nyt neljännen kerran. Samalla kuvasimme laitteen toimintaa suurnopeuskameralla ja veimme Karhia Prolla nypityt karvat labraamme mikroskoopin alle. Katso videolta, kuinka Karhia Pro toimii, millaista jälkeä se saa aikaan ja kuinka laite nyppii karvan samalla tavalla karvatuppeineen kuin käsin nypittäessä.

Ominaisuudet

laatu

Laatu

Karhia Pro on kotimaisen hienomekaanisen suunnittelutyön taidonnäyte. Valmistettu parhaista mahdollisista komponenteista, jotka vastaavat ammattikäyttäjän vaativia tarpeita.

kestavyys

Kestävyys

Karhia Pro on suunniteltu kestämään säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä. Väsymätön, kellontarkka koneisto on valmistettu kestävistä materiaaleista.

saadettavyys

Säädettävyys

Trimmerin kammassa on korkeussäätö, jota säädetään turkin pituuden mukaan. Lisäksi nypintävoimakkuutta voidaan säätää eri turkkityypeille ja koiran herkkyydelle sopivaksi.

valisailio_2

Välisäiliö ja imuletku

Trimmeriin kiinnitettävän imuletkun kautta karvat kulkeutuvat välisäiliöön. Trimmaaminen on näin huomattavasti siistimpää.  Imuletkuja voi liittää useamman toisiinsa, jolloin voit siirtää välisäiliön ja käyttämäsi imurin kauemmaksi koirasta. Välisäiliö estää imurin pölypussia täyttymästä karvoista. Välisäiliö helpottaa myös oikeiden karvanpituus- ja voimakkuussäätöjen löytämistä, kun näet miten karva lähtee irtoamaan. Välisäiliöön voi kätevästi pakata kaikki osat silloin, kun et käytä sitä tai esimerkiksi kuljetuksen ajaksi. Pyöritä ensin imeletku säiliöön, muuntaja alimmaiseksi, lähelle välisäiliön verkkoa. Lopuksi trimmeri, adapteri ja tassut.

tassut

Nypintätassut

Karhia Pro -trimmeriin on saatavilla kaksi erilaista nypintätassua, jolla varmistetaan paras mahdollinen toimivuus erilaisille turkeille.

Käyttöikä ja -kustannukset

Karhian Pron käyttöikään ja käyttökustannuksiin vaikuttaa erityisesti se, kuinka usein ja minkälaisia koiria laitteella trimmataan. Pitkän käyttöiän varmistat laitteen oikeaoppisella käytöllä, säännöllisillä, helpoilla huoltotoimenpiteillä ja käyttämällä alkuperäisiä Karhia-varaosia.

Karhia Pro -trimmeriä voidaan käyttää keskimäärin noin 700 tuntia ennen kuin se tulee huollattaa Karhia Service -huollossa.

Nypintätassut ja nypintämatot ovat kuluvia osia. Kuluvien osien arvioitu vaihtoaika normaalissa käytössä, kun laitetta käytetään ja huolletaan ohjeiden mukaisesti, on esitetty alla:

  • Nypintätassu 3 tuntia
  • Nypintämatto 100 tuntia

Huomautus. Muun muassa trimmattavien koirien turkin tyypistä ja käytettävästä nypintävoimakkuudesta riippuen voit joutua vaihtamaan kuluvia osia tai huollattamaan laitteen Karhia Service -huollossa ennen arvioitua keskimääräistä aikaa.

Kustannus per trimmaus

Kustannuksessa alle 2 € per trimmaus on huomioitu laitteen käyttötunnit 700 h (laitteen arvioitu käyttöikä ensimmäiseen huoltoon asti), käyttöaika 45 min/trimmaus, trimmerin hankintahinta sekä tarvittavat nypintätassut ja nypintämatot 700 käyttötunnin ajalle. Kustannus on keskiarvo, kun laitetta käytetään normaalissa käytössä käyttöohjeiden mukaan. Lopullinen käyttökustannus voi olla huomattavasti alempi tai korkeampi muun muassa trimmauksen useudesta ja trimmattavien turkkien tyypistä riippuen. Kustannukset laskettu arvonlisäverollisin (24 %) ohjevähittäishinnoin.

KARHIA PRO

Laitteen paino

530g

Nypintävoimakkuuden säätö

Portaaton sisäänrakennettu

Nypintätassu

PRO nypintätassut, tasainen ja harava

Vaihdettava mattopaketti

Kyllä

Pitkäikäinen kuulalaakerointi

Kyllä

Säädettävä kampa erimittaisille karvoille

3-portainen

Karvojen keräys imuriin / välisäiliöön

Kyllä

Tassun käyttöikä

Noin 2 koiraa

Maton käyttöikä

Noin 30-60 koiraa

Nypintänopeus x/sec

30

Laitteen pituus

190mm

Käyttöjännite

24V-DC

Maksimi virrankulutus

2A

Hinta

399 €