Koirien hyvinvoinnin puolesta. 

 

Karhian tarina sai alkunsa noin kymmenen vuotta sitten metsästyskoira Pontuksesta. Työssään taitava ja ihmisiä rakastava saksanseisoja rakasti lintumetsällä juoksua ja pitkiä rentoutumishetkiä sohvalla. Kunnon meininki saatiin aikaan, kun mukaan liittyivät Pontuksen "pikkusisko", karkeakarvainen mäyräkoira Kerttu sekä "serkukset"  Kirppu ja Allu. Pontuksen isännällä Markuksella oli veljensä Samin kanssa ongelma. Suurikokoinen, liki 50 kiloa painava karkeakarvainen koira jätti "perävainuineen" jälkeensä valtavan määrän kuollutta karvaa, missä ikinä serkkunelikko liikkuikin.

Koirien nyppiminen oli aikaa vievää ja fyysisesti raskasta. Käsinnypintä myös usein satutti koiria. Markus ja Sami päättivät alkaa kehittää mekaanista laitetta, jolla koirien nypintä onnistuisi helpommin ja koiria satuttamatta. Noin kymmenen vuotta, useita prototyyppejä ja satoja trimmaussessioita myöhemmin tuote voidaan vihdoin tuoda markkinoille.

Karhia Innovations Oy:n missiona on kehittää tuotteita, jotka edistävät koirien ja koiranomistajien hyvinvointia. Karhian tiimillä on useamman vuosikymmenen kokemus mekaniikkasuunnittelusta sekä tietysti koirista. 

Karhia - Jotta kaikilla koirilla olisi siisti olla. 

 
 

Yhteystiedot

Karhia Innovations Oy

Kaakelikaari 2 A
01720 VANTAA
Puh. (050) 593 5390

Markus Ristaniemi
Toimitusjohtaja
markus.ristaniemi@karhia.com

Sami Ristaniemi
Tuotejohtaja
sami.ristaniemi@karhia.com


Avoimet työpaikat

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Etsimme kuitenkin jatkuvasti hyviä tyyppejä, joiden intohimona on koirien hyvinvoinnin edistäminen. Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voisimme menestyä ja kasvaa yhdessä!

 

Lähetä avoin hakemus

Nimi *
Nimi