Mikä on Karhia Pro nyppivä trimmeri ja miten se toimii?

Question Katkaiseeko se karvaa?
AnswerMekaniikka perustuu kitkaan ja liikkumiseen, joka matkii trimmaajan sormien nypintäliikettä. Kaksi pehmeää pintaa tekee nyppimisen aivan kuten sormetkin, mutta paljon nopeammin ja tarkemmin.
Question Nyppiminen vs. leikkaaminen
AnswerPerinteiset leikkaavat trimmauskoneet katkaisevat koiran karvan. Sellaisella ei suositella trimmattavan karkeakarvaisen koiran turkkia. Turkin laatu ja säänkestävyys kärsii, mikäli karva ns. ajellaan pois.
Karkeakarvaiset koirat täytyy trimmata nyppimällä. Nyppimällä poistetaan vanha, kuollut karva katkaisematta sitä.
Question Miksi Karhia Pro kalliimpi kuin leikkaava trimmeri?
AnswerPerinteisen leikkaavan trimmerin mekaniikka on hyvin yksinkertainen, kun taas Karhia Pro:ssa on otettava huomioon monia muita tekijöitä, kuten kitkan, ilmavirran ja eri turkinlaatujen paksuus. Kun otetaan huomioon koneen ja kuluvien osien kustannukset, keskimääräisen käytön kustannukset ovat alle 2e per trimmaus. Uskomme, että sormesi ovat arvokkaammat.
Question Voiko laite satuttaa koiraa?
AnswerEi. Olemme saaneet palauttetta ja huomanneet myös omissa testeissämme, että jotkut koirat tykkäävät jopa laitteella nyppimisestä enemmän, kuin sormin nypittäessä. Voit itse säätää laitteen nypintävoimakkuutta sopivaksi.
Question Koira pelkää imuria
AnswerVoit liittää imuletkuja toisiinsa ja siirtää imurin esimerkiksi toiseen huoneeseen, kauemmaksi koirasta.
Question Kuinka paljon nopeampi Karhia Pro on verrattuna käsinnyppimiseen?
AnswerKarkeat ja hyvälaatuiset turkit pystytään nyppimään nopeammin Karhia Pro:lla. Jotkut rodut ja karvatyypit saattavat kestää pidemään Karhia Pro:lla, kuin sormilla.   Varsinkin kun käytät konetta ensimmäisiä kertoja. Insinöörit ovat kehittäneet Karhia Pro:n helpottamaan trimmaajien työtä. Hyöty on enemmänkin siinä, että laite säästää trimmaajan sormia, ei niinkään nopeus. Käyttäessäsi laitetta laajoille alueille, kuten selkä, niska ja kyljet, sormesi jaksavat tehdä vielä tärkeän viimeistelytyön.
Question Muuta
AnswerSäätämällä ohjauskampaa pystyt nyppimään vanhat, kypsät karvat pois, jättäen uuden kasvavan turkin.

Videoilla näytetyt koirat ovat trimmattu omistajien toiveiden mukaan. Erityisesti koirien omistajat, jotka viettävät paljon aikaa metsässä, pyrkivät pitämään koiriensa turkit lyhyenä, jotta risut ja roskat eivät tarttuisi.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin muu kysymys, otathan yhteyttä meihin.

? Team Karhia