Tässäkö seuraava tuotteemme? ;)

Tuotekehitystiimimme seuraa aktiivisesti alan trendejä saadakseen vinkkejä siitä, minkälaisia uusia tuotteita ja vimpaimia voisimme kehittää koirien hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Tällä viikolla tuotekehityksemme bongasi netistä kekseliään 6-vuotiaan pojan idean. Tämä nuori, lemmikkiteknologian seuraava Steve Jobs on kehittänyt uuden trimmauskoneen, joka soveltuu kaikille koirille koosta ja rodusta riippumatta. 

Laitteen toimintaperiaate on nuoren keksijän mukaan yksinkertainen. Laitteen korkeutta voi säätää alla olevassa havainnekuvassa näkyvästä nelikulmiosta, jonka kussakin lohkossa on piste. Koira tulee sinne alas tyhjään paikkaan. Alakulmasta voi säätää tilan leveyttä. Alakulmassa näkyy kolme uloketta joista vasemmanpuoleinen "tuuttaa" puudutuksen ja nyhtää takut pois. Keskimmäinen harjaa ja oikeanpuoleinen nyppii. Vain muotoon leikkaaminen jää manuaalisesti tehtäväksi.

Laitteen hintakin on jo mietitty valmiiksi. 1011 €.

Eli ei mikään perus ysiysi-laite. Tuuttaus, nyhtäys, harjaus ja nypintä kaikki samassa laitteessa. Huikeaa, eikö! 

Kiitokset erinomaisesta ideasta, toivottavasti näemme näitä jatkossa lisää! Karhian tuotekehitystiimissä on tuoli jo varattu, jahka koulutie ja työelämään tutustuminen alkaa.